LIDER NE SHPERNDARJEN
E VEGLAVE PER MAKINERI INDUSTRIALE METALPUNUESE

PERSE JEMI TE PARET ?

Biznesi yne eshte themeluar ne baze te disa elementeve kryesore qe i ofron klienteve nje komoditet te larte dhe cilesore. Me nje personel me experience shume vjecare ne fushen e industrise mekanike. Ne ofrojme mallra te markave me te njohura ne bote.

1 %
CILESI
1 %
Garanci
1 %
SUPORT

H7 Tools ofron cilesi sipas standarteve europiane

“QUALITY WINS”